www.tagarev90.com 
 
   
   
   
 
 
 
ТАГАРЕВ 90 ООД - ПЛОВДИВ
ИНТЕРИОРЕН ТЕКСТИЛ - ПЕРДЕТА, ЗАВИВКИ, ПЛАТОВЕ


Категория:  Битови стоки и Домашен текстил
Раздел:  Дамаски, Кувертюри, Покривки
 

ЗА НАС

Тагарев 90 - интериорен текстил

Фирма Тагарев 90 ООД е основана през 1990 г. в Пловдив. Притежава повече от 20 годишен опит в търговията на едро и дребно с висококачествени платове. От дълги години е директен вносител и търговец на разнообразни текстилни продукти. Богатата гама домашен текстил следва последните модни тенденции в Европа.

Тагарев предлага дамаски, шалтета, булана, кувертюри, пердета, покривки, хавлиени изделия, спално бельо, вълнени платове, аксесоари и др.

Със своя разнообразен интериорен текстил обзавежда ресторанти, хотели, както и крайни потребители.

Фирмата разполага с 2 магазина в град Пловдив, в които клиентите се обслужват от добре обучени продавач-консултанти.

Безкомпромисно качество, атрактивни цени, компетентно и любезно отношение към клиента са само част от причините увеличаващи доволните клиенти и спомогнали за развитието и утвърждаването на Тагарев 90 като лидер на пазара през годините.

Тагарев 90 Пловдив извършва търговия и чрез дистрибутори в цялата страна.


* Алтернативен адрес на тази рекламна страница
Тагарев 90 в ИнфоЖокер

 

Copyright © 2006-2015 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com